неделя, май 19 2024

Как да избегнем положителния тест с дрегер след едно "малко"


Как да избегнем положителния тест с дрегер след едно "малко"
426 прочита

Пийнал си едно малко и изведнъж ти се налага да седнеш зад волана.

Кой не е попадал в тази ситуация? Шофирането след употреба на алкохол е опасно за здравето и за портфейла ни. Дори след като психологическия ефект е преминал, при един тест с дрегер ще се окажеш без книжка заради наличие на алкохол.

Тук идва революционната безалкохолна напитка No Police. Тя е пълна с уникална комбинация от витамини, които подпомагат функцията на черния дроб. Конкретно – за по-бързото разграждане на алкохол. На пазара няма друга подобна безалкохолна напитка, No Police е единствена по рода си!

Тази напитка НЕ се стреми да насърчи консумацията на алкохол, а да допринесе за по-бързото му разграждане!

No Police е ефикасна при умерена консумация на алкохол – 50 – 80 мл. Препоръчително е изпиването на едно шишенце от 50 мл. с чаша вода (250 мл.). Изключително важно е за действието на тази напитка хората да нямат хронично чернодробно заболяване или болести на храносмилателната система. При тези хора ефектът ще бъде незначителен.

Съставът на безалкохолната напитка No Police е от балансирани природни продукти, комбинирани с витамини: вода, фруктоза, киселинен регулатор, витамин C, витамин B12, витамин B6, витамин B1, артишок, таурин, зелен чай, кофеин, натриев бензоат, калиевият сорбат.

Иначе казано, карай си спокойно, без страх от „палки“ и патрулки в храстите. Пробвай No Police сега и спести някой лев после!

Коментирай

Всичко полета маркирани с * са задължителни

Още по темата