неделя, май 19 2024

Какъв срам: Рут Колева се снима полугола върху исторически мемориал в


Какъв срам: Рут Колева се снима полугола върху исторически мемориал в
27 прочита

Провокативната фотосесия е на списание Elle, но Митко Друмев, изпълнителният директор на списанието, все още не е наясно с казуса. Рут Колева, която на 28 септември пусна 3 разкрепостени снимки за българското издание на списание ELLE в мемориала за Априлското въстание в Перущица, вероятно днес тежко съжалява за този пиар. 

Колева пусна снимките във фейсбук профила си, където не я пожалиха и съвсем заслужено получи остри критики в коментаритр. Евгени Петров, един от коментиралите казва: Дам, трябва да си някаква много тъпа, селска шлюха, за да положиш задника си на паметника на априлци. И не, това не е маркетинг, а престъпление срещу здравия смисъл.

Обичайно критичният историк Кристиян Шкварек забелязва снимките и историята избухва. Днес и той съжалява, защото искал само да обясни на Рут, че това не е красиво, без прокуратурата да се намесва в тази история.

А обвинението е било сезирано от гневни жители на Перущица. Към мемориала има свободен достъп, обясни възмутена кметицата Мария Вълканова. 

Няма да коментирам, потърсете списанието. Фотосесията е тяхна, беше единственият коментар на Рут.

Митко Друмев, изпълнителен директор на българския вариант на ELLЕ не е запознат с казуса и идеята на екипа, избрал мястото за снимки.

 

Коментирай

Всичко полета маркирани с * са задължителни

Още по темата